ESPAI NATURAL DEL DELTA DEL LLOBREGAT

El 16 d’octubre, recordant la màxima  que «mai és tard per tornar a començar», reprenem l’activitat amb una senzilla però a la vegada gratificant sortida al delta del Llobregat.

Vam agafar l’itinerari 1 des de la torra de Cal Lluquer, passant per la de Cal Malet fins arribar a la de la desembocadura, punt d’observació de la platja de Ca l’Arana i el mar.

Fetes les fotos corresponents, seguim la marxa desfent un tros de camí i a la pineda de Ca l’Arana fem  un petit descans. Ens vam arribar fins a l’aguait de Cal Tet on no vam poder observar gaires  aus tot i que van ser suficients per a donar-nos una idea de la zona. Seguidament, arribem a l’aguait del Sabogal, des d’on es té una nova perspectiva de l’estany i de les dues illes on nien i descansen les aus aquàtiques.

Anant cap a la sortida, passem per una zona de prats humits on hi pasturen uns quants cavalls i moltes aus hi fan el seu banquet.

Ja a la sortida, vàrem anar fins al pàrquing i amb l’autocar fins al restaurant, a Sant Boi de Llobregat.

Cal afegir que el temps va ser molt bo, i que els 21 participants vàrem fer la caminada de 6,31 Km. en un temps total de 2 hores i 54 minuts. Enhorabona.

Ara a esperar que la pròxima sortida augmenti el nombre de participants.

Raimon Pey