TORELLÓ – RIU GES

El dissabte 18 de maig vàrem fer una part del recorregut del riu Ges fins a Torelló en la sortida mensual organitzada per la Secció de Muntanya en la que hi van participar un total de 39 socis.

El dia es presentava molt tapat i sortint de Barcelona ja ens va caure un petit ruixat però la cosa no va anar a més i vàrem poder gaudir de la sortida.

Abans de començar a caminar vàrem visitar l’església de Sant Vicenç de Torelló de la qual hi ha proves documentals del 938. En el transcurs del temps ha sofert infinitat de modificacions fins arribar a la total restauració duta a terme entre 1982 i 1986.

Tot seguit, l’autocar ens va dur a l’inici de l’excursió des d’on 22 persones vàrem fer la caminada mentre que els altres 17 van anar  a veure la Colònia tèxtil Rusinyol de Manlleu, amb alguns canvis –i retards– no previstos pels organitzadors.

L’excursió constava de dues parts: la primera, apartada del riu, passant per la Miraculosa, petit turonet amb una petita capelleta i amb una vista espectacular de l’ermita de Bellmunt, que no es va poder veure a causa dels núvols. La segona, ja pel costat del riu, per boscos de ribera i amb el cant de les aus. Tot va ser molt agradable.

Després d’una petita espera causada pel retard a la visita al museu i un cop tots junts, vam entrar a dinar i en acabar la tornada cap a Barcelona amb migdiada inclosa.

En resum, una jornada força agradable, que ens motiva a dir-vos:

Fins a la propera.

Raimon Pey