IN MEMORIAM

Lamentem haver de comunicar que en el darrer trimestre has traspassat els següents socis:

JACINT BALLETBÓ ESTELLA

28 de gener de 2019 a l’edat de 83 anys

Soci del Club des de principis de 2006, de caràcter afable i més aviat reservat, participà en alguns viatges a l’estranger i, sobretot era habitual en les sortides mensuals d’excursionisme i els dinars de Nadal.

MANEL FORNIELES TORTOSA

10 de febrer de 2019 a l’edat de 83 anys.

Soci del Club des del maig de 1953 ininterrompudament, és a dir amb gairebé 66 anys d’antiguitat, procedent dels Amics de la Muntanya (AM) on va participar activament en l’organització de campaments i focs de camp.

Argenter de professió, va portar al club altres argenters, com per exemple el recentment traspassat Gabriel Villalonga Llabrés.

El seu proverbial bon humor, que va conservar fins al darrer moment, va fer passar bones estones als companys en reunions, celebracions, etc. arribant, fins i tot, a sortir en un reportatge d’una televisió italiana quan, amb altres companys, celebraven el final de temporada a la platja de Sant Pol amb vestits de bany antics. Cal destacar, també, la seva participació en el grup de teatre que es va formar al club fa uns anys.

Descansin en pau