SENTMENAT

El dissabte 22 de setembre de 2018, la Secció de muntanya va iniciar la temporada 2018-2019 fent la primera sortida mensual que va ser a a Sentmenat, a la Font de Bou i el Salt de Guanta.

Foren 41 persones, de les quals 22 varen fer l’excursió i la resta van visitar Caldes de Montbui.

Per animar als socis, aquesta sortida tenia dos objectius, sortir de Barcelona una mica més tard i fer un recorregut força planer. L’èxit va ser que 43 persones s’apuntessin, però a ultima hora, dues d’elles no van poder venir.

Sortint de Barcelona, l’autocar ens va dur a Caldes de Montbui per a esmorzar. Seguidament vàrem deixar el grup que volia visitar el poble. Els caminadors vam seguir fins el Castell de Sentmenat, punt d’inici de l’excursió. Per un camí ample i pla vàrem arribar a la Font de Bou, lloc força ombrívol, que vam aprofitar per descansar, menjar i fer fotos. Un cop enllestits, la majoria vàrem arribar fins al Salt de Guanta quedant una mica decebuts per la falta d’aigua, però el racó valia la pena. Una vegada fetes les fotos del lloc, vam tornar en darrere fins a trobar-se amb els que es van quedar a la font, i tots plegats vàrem tornat al punt de partida.

Acabats de dinar vàrem marxar tots cap a casa, havent gaudit d’un dia molt bo però molt calorós

Animo a tots a seguir per a incrementar el nombre de participants que a les últimes sortides havia anat minvant de manera una mica preocupant. Penseu que ja no es per l’economia del Club, sinó per premiar amb la vostre assistència el treball dels organitzadors.

Fins a la propera sortida.

Raimon Pey