IN MEMORIAM – GABRIEL VILLALONGA LLABRÉS

L’11 de setembre de 2018 a l’edat de 80 anys en va deixar en Gabriel Villalonga Llabrés.

Soci del club, també, des del 1953, fou un apassionat de la muntanya que va recórrer fins al darrer moment, esdevenint un profund coneixedor de cims, valls, rius, torrents i de les rutes més escaients per arribar-hi. En èpoques recents, a més de caminador expert i de cantaire de la Coral, també va col·laborar en l’organització de les sortides mensuals.

Una altra de les seves aficions fou el Club pròpiament dit, del que en fou President un seguit d’anys. Col·leccionà i organitzà les totes les fitxes dels socis i amb aquest material elaborà relacions de tots els que han passat per l’entitat des dels seus orígens amb dates d’alta, de baixa, etc. Val a dir que les fitxes antigues en molts casos tenen la foto corresponent el que constitueix una important documentació gràfica.

Cordial i afable, estava sempre disposat a ajudar tant si es tractava d’un aclariment muntanyenc, el record d’alguna feta esportiva o de qualsevol qüestió històric-administrativa.

Descansi en pau