Tossa de Mar – Camí de ronda

El dissabte 17 de setembre es va fer la excursió al camí de Ronda de Tossa de Mar organitzada per la secció de muntanya.
El temps amb no masses garanties que aguantés ja que hi havia pronòstics de pluja.
El recorregut dels caminadors, 22 dels 29 assistents, va començar al Parc de sa Riera des d’on vam pujar fins al Coll del Sastre per baixar, tot seguit fins a Cala Pola, on vam iniciar el camí de ronda pròpiament dit, amb un seguit de desnivells que ens duien des d’arran de mar fins al capdamunt de penya-segats espectaculars, tot passant per la Cala Bona fins arribar a la Mar Menuda ja a Tossa de Mar.
Els no caminadors van visitar Tossa, fent una volta amb el trenet que els va portar per tota la població, i després varen pujar al castell, el lloc més emblemàtic de Tossa. Seguidament van anar al restaurant Club Nàutic a esperar la tornada del caminadors i fer un bon dinar gaudint d’unes bones vistes de cara al mar.
Després de l’àpat i tot fent temps per agafar l’autocar pel viatge de tornada, ens va arreplegar un discret ruixat que ens va fer treure paraigües, capelines i jaquetes impermeables, fet que va arrodonir un dia complet.
Us esperem a la propera sortida.
Josep Piñol.