IN MEMORIAM – MONTSERRAT RUBIO VILAMALA

Ens dol comunicar que el passat 16 de gener de 2016 va morir na MONTSERRAT RUBIO VILAMALA, una veterana de l’entitat ja que va entrar a l’AM, l’any 1950 (als disset anys) i després passà al CE Puigmal des de la seva fundació el 1951.

Amb la seva germana van formar el tàndem de «les Rubio» participant en totes les sortides, campaments, marxes, etc. i fou en aquesta època que conegué un amic del seu carrer, en Cinto Balañà, que fou el seu marit i company de tota la vida.

Després del parèntesi, tant comú a tots el clubs de muntanya, corresponent al matrimoni, fills, etc., tornà a incorporar-se a les activitats del Puigmal, tot conservant de la seva joventut, una voluntat fèrria de caminar, de viure i un bon caràcter que es feia estimar per tothom.

Descansi en pau.