COLLSEROLA – Sortida de proximitat

El 20 de maig, la Secció de Muntanya va organitzar la corresponent sortida mensual a Collserola. En total fórem 26 persones.

La idea era fer una sortida de proximitat substituint el clàssic autocar pels Ferrocarrils de la Generalitat, sortida i arribada a la Plaça de Catalunya, amb algunes excepcions

Un cop arribats a l’estació del Baixador de Vallvidrera ens vàrem dirigir al restaurant, que estava molt a prop, per a esmorzar.

Acabats d’esmorzar ens vàrem dividir en dos grups: els no caminadors, que van anar a visitar Vil·la Joana, darrera residència del Mossèn Cinto Verdaguer i a fer un passeig pel Pantà de Vallvidrera.

Els caminadors, 13 persones, van fer una ruta circular, iniciant-se des del restaurant i passant pel costat del Centre d’Informació, pel Turó dels Mussols, Turó del Puig, Turó de Miralluny, Cal Totxo, Aparcaments del Tibidabo, Font de la Budellera, Revolt de les Monges, Santa Maria de Vallvidrera, Pantà de Vallvidrera per acabar al punt de sortida, lloc a on ens vàrem agrupar i dinar.

El dia va ser complet, espectacular, radiant, amb una temperatura de primavera i, per arrodonir-ho, el dinar va ser a l’aire lliure.

Fins a la pròxima, i a veure si augmenta el personal.

Raimon Pey