Montserrat

El 21 de gener, 25 socis vam desafiar al fred i sortiren a Montserrat, on 13 caminadors van fer el camí a la Santa Cova fins el pla de Sant Miquel, que es va superar malgrat el vent que van patir i que encara feia augmentar la sensació de fred.

Els més inquiets van passar per la Creu de Sant Miquel amb una panoràmica de tota la muntanya per acabar, després de reagrupar-se, baixant fins al Monestir on va finalitzar la caminada.

La resta d’excursionistes, 12 en total, van fer una passejada per l’església per sentir el Virolai tot i que no van poder veure a l’escolania, ja que els dissabtes els escolanets tenen festa. També van fer la visita al museu que va resultar del tot interessant.

Tots plegats, amb l’autocar, van anar a dinar a Monistrol, al peu de la muntanya i d’allà  de tornada cap a Barcelona.

Fins aviat

Josep Piñol