CASTANYADA 2016

Aquest any disset socis del Club, en una sortida de 4 dies, hem celebrat la Castanyada des del «camp base» del Càmping d’Ager, al límit nord de la comarca de la Noguera, el que ens va permetre fer sortides també a la del Pallars Jussà.

Els itineraris foren els següents:

29-10     Sortida de Barcelona fins al Monestir de les Avellanes, Àger. A la tarda vàrem fer la visita guiada de la Col·legiata i al casc antic de la Vila de Àger. A les 8 del vespre vàrem fer la visita nocturna al Centre d’Observació de l’Univers.

30-10     Vàrem anar a Salàs de Pallars per a fer la visita guiada a les Botigues Museu. A la tarda vam pujar a dalt del Montsec d’Ares 1676 m. Després de sopar vam celebrar la castanyada.

31-10     Deu companys van anar a fer la meitat del camí del Congost de Mont-Rebei des de l’aparcament de la Masieta (anar i tornar) Quatre van a anar a Mur i van visitar el Castell i la Col·legiata. I tres van anar al poble de Rivert.

01-11     Tornada a Barcelona. Uns companys van anar primer a fer una petita caminada d’una  mitja hora a l’ermita de la Mare de Déu de la Pertusa i, uns altres van passar pel poble de Mur per a fer-hi una visita.

Els assistents a aquesta sortida foren: Ferran Forch i Pilar Gaset, Gabriel Villalonga i Pepita Lorente, Joan Ferrero i Francina Erra, Josep Piñol i Maria Àngels Tomàs, Maria Lluïsa Navarro, Mercè Llori, Nuria Sabater, Raimon Pey i Teresa Rafael, Ramon Yxart, Rosa Rubio, Tomàs Cuadrado i Camil·la Rius.

Raimon Pey

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*
*
Pàgina web

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>